Club Scion tC

Image Issues Fixed
We made some changes when migrating the site from one AWS account to another, and this resulted in some ill-configured images in various parts of the site. We have fixed the problem. You may need to clear browser cache to fix the issue.

Sorry for the inconvenience!
Forum Utilities
Viewing Thread

Won’t start

  • 4 posts
  • Page 1 of 1
  • 1
    My car has a brand new engine and ran perfectly fine before covering it up and putting it into storage for close to year. I’ve changed all fluids and filters before trying to start it up and it cranks it just won’t turn over. Any suggestions?
    Before you changed all fluids/filters it would crank even after sitting for a long time?
    Yes everytime
    Imkurious4u wrote:
    My car has a brand new engine and ran perfectly fine before covering it up and putting it into storage for close to year. I’ve changed all fluids and filters before trying to start it up and it cranks it just won’t turn over. Any suggestions?


    check your battery at advance auto, have them load test the battery, might be enough to crank but not strong enough to turn over. Also, if that passes the test, then check the wiring for rodents chewing on them. Storage a lot of furries find a home in a car. If you find nothing there, then pull the spark plugs and see their condition.
  • 4 posts
  • Page 1 of 1
  • 1
Jump to Forum:
Related Threads
Threads
Replies
Views
Last Post
©2020 Club Scion tC - Social Network for Scion enthusiasts.